S sjax Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #1 Sistem geri yükleme yaptım. PCyi açınca bu videodaki hatanın aynısını almaya başladım, çözümü nedir acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistem geri yükleme yaptım. PCyi açınca bu videodaki hatanın aynısını almaya başladım, çözümü nedir acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #2 Minidump dosyalarını paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
KS KS S sjax Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #3 samet67671 dedi: Minidump dosyalarını paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... PC hiç açılmıyor hocam, videodaki gibi aynı. Artı 0 Eksi
samet67671 dedi: Minidump dosyalarını paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... PC hiç açılmıyor hocam, videodaki gibi aynı.
R Rasim Akyüz Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #4 samet67671 dedi: Minidump dosyalarını paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... MERHABA Bende bu hatayı alıyorum ama benim pc açılıyor bu nedenle ben minidump dosyasını alabildim bana yardımcı olabilirmisiniz Link: Minidump.rar Artı 0 Eksi
samet67671 dedi: Minidump dosyalarını paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... MERHABA Bende bu hatayı alıyorum ama benim pc açılıyor bu nedenle ben minidump dosyasını alabildim bana yardımcı olabilirmisiniz Link: Minidump.rar