Bilgisayarım genelde oyun oynarken sürekli kapanıyor ve bu şekilde hata veriyor. % barı da hiç dolmuyor. Günde 2-3 defa başıma geliyor. Bilgisayarcı bir hata bulamadı ama ben eve geldiğimde sürekli alıyorum hatayı. Bunu nasıl çözebiliriz?
Ek olarak: Acaba, taktığım klavye-mouse veya kulaklıkta mı sıkıntı var? HDMI falan kullanmıyorum ama kulaklık, mouse ve klavye kullanıyorum.
Ayrıyetten eklemek isterim Memtest yaptım. Hiçbir hata cıkmadı. HDD test yaptım 1 tane sadece kırmızı cıktı tüm driverlerimi güncelledim, temiz kurulum Win 7 kurdum yine verdi. Windows 10 kurdum gine verdi. Windows 8 kurdum yine aldım.
Şu an Windows 8.1 kullanıyorum güncellemelerimi yaptım. BIOS güncelledim, her şeyi yaptım ama aldığım hatayı cözemiyorum.
Hepsi yeşil sadece 1 adet kırmızı vardı hocam. HD tune programında başka türlü bir şey çıkmadı. Diğer testlerdede sadece HD unede hepsi yeşil sadece 1 tane kırmızı vardı yani.
Hepsi yeşil sadece 1 adet kırmızı vardı hocam o hdtune programında başka türlü bişey cıkmadı diğer testlerdede sadece hdtunede hepsi yeşil sadece 1 tane kırmızı vardı yani