Windows 8.1 d3d9.dll Hatası

A

Au5

Ziyaretçi
Driver Booster'i kurup tüm sürücüleri güncelledikten sonra bu hata ile karşılaştım. Sadece bir oyunda karşılaştım "CrossFire" oyunun adı. Ne yaptıysam çözemedim. DLL dosyasını oyunun ana dizinine attım yine düzelmedi, system32'ye atayım dedim "bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksinimiz var" diyor gibi bir hatayla karşılaştım. Çıldırmak üzereyim, para yatırdığım oyuna giremiyorum. Lütfen yardım edin. Ne yaptıysam işe yaramadı, direct den dolayıdır dedim kaldırdım kurdum yine olmadı..

Sistem: Windows 8.1 Professional (64bit)

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Hocam kurulum aşamasında dosyaların nereye kaydedilmesini istiyorsunuz diyor ingilizce olarak. Bunu system32 felan mı yapmalıyım yoksa herhangi bir klasör mü (örn. program files 86)
Hayır. Önemli olmayan bir klasöre çıkartın. Sağ tıklayıp da dosyaları çıkartabilirsiniz.

Masaüstüne yeni klasör açıp oraya yapıştırdı dosyaları, ondan sonra aralarından setup u buldum kurdum kurulumu 1 dakika felan sürdü. Yeniden başlattım bilgisayarı. SORUN HALA DEVAM EDİYOR?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı