Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #1 Oyun oynarken DirectX 11 yerine 9 kullanmak istiyorum. DirectX 9 olarak açılması için hangi ayarları kapatmalıyım ? (FXAA, Ambient Occlusion...)
Oyun oynarken DirectX 11 yerine 9 kullanmak istiyorum. DirectX 9 olarak açılması için hangi ayarları kapatmalıyım ? (FXAA, Ambient Occlusion...)
Frantic82 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Kiev-.Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Logistics 2 Eylül 2014 #2 Zor görev seçmişsin. Ayar kapatmakla omuyor. GTA oynamak için istiyorsun galiba? Youtube da bunla ilgili bir kaç videolu anlatım vardı. Bir bak istersen. Direkt link veremiyorum, balıyorlar sonra garip garip )
Zor görev seçmişsin. Ayar kapatmakla omuyor. GTA oynamak için istiyorsun galiba? Youtube da bunla ilgili bir kaç videolu anlatım vardı. Bir bak istersen. Direkt link veremiyorum, balıyorlar sonra garip garip )
Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #3 DirectX 11 den dolayı hata alıyorum. Max Payne 3 oynarken farkettim ve DirectX 11 i DirectX 9 a dönüştürünce sorun ortadan kalktı.
DirectX 11 den dolayı hata alıyorum. Max Payne 3 oynarken farkettim ve DirectX 11 i DirectX 9 a dönüştürünce sorun ortadan kalktı.