Windows 8.1 de merak ettiklerim

barutx

Hectopat
Yer
Istanbul ve Almanya
Daha fazla  
Meslek
Serbest
Herkese selam,

1 . Windows 8 upgrade aldim ve laptopuma kurdum memnunum ama anonimmiyim onu bilmek istiyorum? Microsoft hesap ile kullaniyorum.

2 . Evdeki PC yede kurmayi istiyorum Aile fotograflarim oldugu ve önemli olan seyleri topladigim PC o yüzden pek emin olamiyorum.

3. Bu aldigim Windows 8 i iki bilgisayardada kullanabilirmiyim?

Sorularim size basit gelebilir ama Bilmemek ayip degil ögrememek ayip demek istiyorum.

Tesekkürler.

Benim bildiğim Windows un sitesinden yükseltme paketi aldıysan, sadece bir bilgisayarda kurabilirsin. Ayrıca temiz format atacaksan önce Windows 7 kurup. Üstüne yükseltme yapabilirsin. Ama Windows 8 i full paket aldıysan. İstediğin kadar bilgisayarda kullanabilirsin. :)

Windows 8 upgrade olarak iki dvd halinda Media mark tan aldim 7 den yükseliyor icinde birde KEY karti var.

Ikinci bir bilgisayara yüklerken key kartindaki sifreyi isteyince bunu yanliz bir bilgisayarda kullanabilirsiniz yazmazmi?

:) Iste sorularin biri buydu birde digerine bir bakarsan sevinirim anonim kalmakla alakali.

Eger bir terslik cikar diyen olmassa yükselticem bu aksam ama fotoraflarimi silmeden yükseltme secenegi var diye hatirliyorum yaniliyormuyum?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı