Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 28 Haziran 2022 #1 Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Edge ve OneDrive gibi kullanmadığım şeyleri kaldırmak istiyorum. Windows 10 için bir program vardı, iki tıkla kolay şekilde kaldırıyordu. Öyle bir program 8.1 için var mı? Teşekkürler
Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Edge ve OneDrive gibi kullanmadığım şeyleri kaldırmak istiyorum. Windows 10 için bir program vardı, iki tıkla kolay şekilde kaldırıyordu. Öyle bir program 8.1 için var mı? Teşekkürler
Uguruluocak Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 8 Mart 2023 #2 Evil Belief dedi: Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Edge ve OneDrive gibi kullanmadığım şeyleri kaldırmak istiyorum. Windows 10 için bir program vardı, iki tıkla kolay şekilde kaldırıyordu. Öyle bir program 8.1 için var mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... GitHub - teeotsa/windows-8-debloat Contribute to teeotsa/windows-8-debloat development by creating an account on GitHub. github.com
Evil Belief dedi: Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Edge ve OneDrive gibi kullanmadığım şeyleri kaldırmak istiyorum. Windows 10 için bir program vardı, iki tıkla kolay şekilde kaldırıyordu. Öyle bir program 8.1 için var mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... GitHub - teeotsa/windows-8-debloat Contribute to teeotsa/windows-8-debloat development by creating an account on GitHub. github.com