Windows 8.1 defender ve java sorunu

MS'un kendi bir parçası olan Defender'da nasıl bir uyumsuzluk olabilir ki. 3. Parti bir Güvenlik yazılımı yüklediniz mi ? Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi burada Güvenlik sekmesindeki Ağ Güvenlik Duvarı , Win Update , Virusten Koruma , Casus yazılımlara ... yazan kısmı içeren bir ekran görüntüsü alıp burada paylaşır mısın ?

İlgilendigin için çok teşekkürler kardeşim.Avast yükledim galiba o yüzden.JAVA sorunumada bir çözümün varmı?

3. Parti bir Güvenlik yazılımı yüklü olduğunda Defender devre dışı kalır. Avast! 8 (2013) yükledi iseniz Win 8.1 ile uyumsuzdur bir çok sorun çıkartır. Avast! 2014 Beta Win 8.1 ile uyumludur fakat oda Beta olduğundan başka sorunsallara yol açabilir. Hatta JAVA sorunsalı Avast! tan kaynaklanabilir. 2013 sürümü ise Avast!'ın kendi kaldırma aracı ile kaldırmanız gerekecektir. Bunun için ;

1) http://files.avast.com/iavs5x/aswclear.exe dosyasını masaüstünüze indirin.2) Windows'u Güvenli Mod'da başlatın.
3) Kaldırma yardımcı programını açın (yürütün).
4) avast!'ı varsayılandan farklı bir klasöre yüklediyseniz gözatarak dosyayı bulun. (Not: Dikkatli olun! Seçtiğiniz klasörün içeriği silinecektir!)
5) KALDIR'ı tıklatın.
6) Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu adımdan sonra sisteminizdeki varolan JAVA'yı kaldıracağız.
JavaRa | Free System Administration software downloads at SourceForge.net buradan JavaRa yazılımını masaüstünüze indirip , arşivden çıkartıp yönetici olarak çalıştırın. Dili İngilizce'yi seçip ilerleyin. "Remove Older Versions" yazan yeri tıklayın. Gelen uyarıya "Evet" deyin. Ardından "Additional Tasks" yazan yeri tıklayın. Remove ile başlayan tüm sekmeleri işaretleyin. Check, Update , Open ile başlayanlara işaret koymayın. Go ya basarak temizleme işlevini gerçekleştirin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ardından http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=80812 buradan en güncel JAVA'yı indirerek sisteminizi kurun.

Daha bir çok çözüm vardı hemen format atmak bana sanki savaşa gidip de yenilgiyi kabullenmek gibi geliyor Tavsiyem küçük şeylerden pes edipte hemen format , atmaman kolay gelsin.

Bende mesela şuan ne Avast!8 Ne Avast!9(2014 Diye de geçiyor) çalışmıyor. Ama arkaplanda avast!Firewall ve avast!Antivirüs boşa sistem kaynağı tüketiyor. Hatta sırf çalışmadığı için Avast'a Ticket attım yaklaşık 2 hafta sonra geri döndüler. Bana da eski sürümün linkini verdiler.(Avast 8) Ama maalesef çalışmadı... Şimdi bekliyorum ne zaman stabil çıkaracaklar diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…