Windows 8.1 Değiştirilebilir grafik sorunu

xxrasitxx

Hectopat
Makaleler
1
HP G62-B16st bilgisayar ati mobility radeon hd 5470+intel hd graphics ekran kartlarına sahip. Fakat ben ne yaptıysam bir türlü ati ekran kartını kullanamaz oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CrossFire mı? Hocam önce CF'nin ne olduğunu öğrenin, sonra konuya cevap verin.

Recep abi bırak bu tür kişileri :D 8.1 Her türlü CFX - CF ve SLI desteklemektedir. Buradaki sorun CF ile alakalı değil. Sürücülerin windows'a doğru tanıtılmaması ve bu sebepten windowsun hangi kartı kullanacağını bilememesidir. AMD Radeon™ Video Card Drivers Buradan 64Bit sistemlere uygun 13.9 ve 13.11 (Beta) sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Eğer 32 bit ise üstteki linkte 64 yerine 32 yazıp enterlarsanız 32bitlik versiyonu iner..

CrossFire mı? Hocam önce CF'nin ne olduğunu öğrenin, sonra konuya cevap verin.

Tamam Hocam ben yanlış biliyor olabilirim, benim bildiğim iki ekran kartı birlikte çalışması. Aynı sorunu bende yaşıyorum 7640g + 7670m ekran kartım var 13.4 .13.9 13.10 13.11 sürücüleri kurdum ve sonuç aynı 7640g çalışıyor 7670 devre dışı yarımı olursan sevinirim.

Selamlar, Ben sürücü sorununu sürücüyü ve Catalyst Control Center'ı silip tekrar kurarak çözdüm. Fakat AMD'nin sitesinde Windows 8.1 Uyumlu sürücülerde yayınlandı. Windows 8.1 için güncel AMD sürücüsü yayınlandı | Kıvanç Bakdı özellikle video ekledim. İzlerseniz daha iyi anlaşılır. Ben sorunu bu şekilde çözebildim şu an sorunsuz bir şekilde Catalyst Control Center ve AMD ekran kartımı kullanıyorum :)

Recep abi bırak bu tür kişileri :D 8.1 Her türlü CFX - CF ve SLI desteklemektedir. Buradaki sorun CF ile alakalı değil. Sürücülerin windows'a doğru tanıtılmaması ve bu sebepten windowsun hangi kartı kullanacağını bilememesidir. AMD Radeon™ Video Card Drivers Buradan 64Bit sistemlere uygun 13.9 ve 13.11 (Beta) sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Eğer 32 bit ise üstteki linkte 64 yerine 32 yazıp enterlarsanız 32bitlik versiyonu iner..

Bu tür kişileri demek isterken neyi ima ediyorsun? çocuk... Biz senin kadar amd driver sayfasını bilmiyor muyuz? Amd 17 Ekimden beri uğraşıyor, 10 tane beta yayınladı whql gelecek sorunlar düzelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı