Windows 8.1 Directx 11 gözüküyor güncelleyemiyorum

Kaziri

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorunu başlıkta belirttim burada detaylıca aktaracağım. Yeni topladığım pc için Windows 8.1 64 bit SL Türkçe versiyonunu orijinal olarak satın aldım ve kurdum. Ekran kartım Nvidia GTX 980 bildiğim kadarı ile directx 12 desteği sunuyor. Fakat Dxdiag'dan baktığımda directx 11 olarak görünüyor.

Windows update'den güncelleştirmelerin hepsini kurdum. İsteğe bağlı olanlar dahil. Fakat hala directx sürümümü güncelleyemedim. Microsoft'un destek kısmında zaten directx 12'den bahsetmiyor ve 11.2 sürümü için elle kurma mevcut değildir. Windows update aracılığı ile güncellenebilir yazıyor. Bütün updateleri yaptığım halde directx sürümümün güncellenmemesinin sebebi sizce nedir ? Ve nasıl güncelleyebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki 11.2 sürümünü neden kuramıyorum ? Şuan 11.2 sürümü kullanımda değil mi arkadaşlar? ?

Son düzenleyen: Moderatör:
11.2 sürümü diye birşey yok. Onlar işletim sistemi sürümü. DX olarak dxweb setup ile hepsini kurabilirsin. Dx11.2 üst sürüm ancak geneli DX11 olduğu için sistem DX11 görür. Ancak Ekran kartı kontrol panelinde sistem bilgisine hiç bakmadığınız için bunları anlayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…