Windows 8.1 Direk Masaüstü Gelsin

• Konuyu başlatan Hastai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.298
H

Hastai

Ziyaretçi
Bilgisayar benim olmadığından dolayı bu durum canımı sıkıyor. Her bilgisayarı açtığımda kendi Microsoft hesabımı girmek istemiyorum. O güç tuşuna bastığımda bilgisayar direk açılsın. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Kardeş başlata gir ''netplwiz'' kelimesini gir zaten bir tane seçenek çıkar aç onu kullanıcı hesaplar pencerisi açılır orda
''Kullanıcı bu bilgisayarı kapatmak için bir ad ve parola girmelidir'' kısmındaki işareti kaldır uygula de şifreni sorar girersin artık sormaz

Başka bir çözüm daha buldum ve işe yaradı.
Sağ taraftaki bölümden Ayarlar - Bilgisayar Ayarlarını Değiştir - Hesaplar. Oradan da yerel hesaba geçtim şimdi düzeldi. Teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada gösteriyor. Hesaplar bölümüne geldiğinde senin hesabının altında bağlantıyı kes vardır. Ona tıkla ve onayla. Sonra zaten yerel hesaba geçecek. Yerel hesapta parolayı boş bırakırsan parolasız girersin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı