TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #1 Windows 8.1 İşletim Sistemi'nde nasıl disk gizleneceğini bilmek istiyorum. Resimdeki Yerel Disk G: bölümünü gizlemek istiyorum. Bu bölümün, İşletim Sistemi'ni kurarkenki "Sistem Ayrıldı" bölümü olduğunu düşünüyorum ve gizlemek istiyorum.
Windows 8.1 İşletim Sistemi'nde nasıl disk gizleneceğini bilmek istiyorum. Resimdeki Yerel Disk G: bölümünü gizlemek istiyorum. Bu bölümün, İşletim Sistemi'ni kurarkenki "Sistem Ayrıldı" bölümü olduğunu düşünüyorum ve gizlemek istiyorum.
Çözüm Yusuf Ensar Ertan 9 Eylül 2016 Disk Yöneticisi'nde gizlemek istediğiniz bölümün harf yolunu kaldırırsanız Bilgisayarım'da görünmeyecektir.
Disk Yöneticisi'nde gizlemek istediğiniz bölümün harf yolunu kaldırırsanız Bilgisayarım'da görünmeyecektir.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.514 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 9 Eylül 2016 #2 Disk Yöneticisi'nde gizlemek istediğiniz bölümün harf yolunu kaldırırsanız Bilgisayarım'da görünmeyecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Disk Yöneticisi'nde gizlemek istediğiniz bölümün harf yolunu kaldırırsanız Bilgisayarım'da görünmeyecektir.
KS KS TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #3 Konu çözüldü, kilitlenebilir. Artı 0 Eksi