Çözüm Windows 8.1 disk kullanımı %100 olması

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ther077

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, bugün bilgisarı açtım hiç olmazdı ama oyun oynarken birden siyah ekran oldu. Sonra restart attım tekrar oyun açıldı tam erkan yaparken yine siyah ekran verdi. Bende ne kadar güncelleştirme varsa yaptım belki bir yararı olur diye ama olmadı. Cpu kullanımı boştayken %100 sürekli daha sonra disk kullanımı %100 oldu ve aşırı bir yavaşlama oldu sizce sabit diskimin ömrü mü doldu?

Sistem Özelliklerim;
  • •İntel core duo e6600
  • •3 GB DDR2 RAM
  • •300 GB sabit disk
  • •Nvida GeForce 8600gt erkan kartı
  • •P5kpl-c anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bende de vardı fakat cpu kullanımı hiç % 100 olmadı. HDD %100 oldu içime sinmedi ne alaka ise tekrar format attım. Düzeldi, bende (Hizmet ana bilgisayaristem) yazan kısım çok zorluyordu hdd'yi. Formattan sonra daha olmadı. Başka bir format dvd'si ile dene.

HDTUNE Pro indir. "Health" ve "Error Scan" ekranlarının görüntülerini paylaş.

Benimde basima geldi.https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-100-disk-kullanımı-sorunu-çözümü.43222/
linkten cozdum.

Başka bir şekilde çözdüm, sorun ortadan kalktı. İlginiz için teşekkürler.

Başka bir şekilde çözdüm, sorun ortadan kalktı. İlginiz için teşekkürler.
Aslında çözmediniz, kendiliğinden geçti @claus'un da dediği gibi. Sisteminiz şu an genel bakım gerçekleştiriyor ve sabit diskiniz bu bakıma yetişemediği için %100 kullanılıyor. SSD ve daha iyi bir sabit disk bakım aşamasında %100 kullanıma pek neden olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…