Windows 8.1 Disk Kullanımı Sorunu

Sercan Esen

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi disk sorunum var. Konuyu açmak gerekirse görev yöneticisinden baktığımda, bazen bir anda disk kullanımı %100 oluyor ve 10 saniyeliğine kitlenip geri düzeliyor. Ne yapsam düzeltemedim, temiz bir kurulum yaptım gene olmadı. Eset 7 den kaynaklandığını düşündüm ya da aktivasyon programlarından. Hiç uğraşmadan bastan kurulum yaptım, ne Eseti yükledim ne de aktivasyon programı kullandım . Aktivasyon programı yerine skype ile etkinleştirdim ama hala aynı sorunum var. Bu arada diski dolduran system olarak gözüküyor. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/29656-windows-8-1-rtm-turkce-indirme-baglantilari.html buradan indirip düşük hızda DVD veya USB ye yazdırın.

Boot ederek kurulumu başlatın. Kurulumda harddiskinizi biçimlendirin (önceden verilerinizi harici bir medyaya yedekleyin) ve ardından 8.1 sürümünü kurun. Kurulum sonrasında hiçbir güvenlik yazılımı veya driver yüklemeyin. Windows güncelleştirmesi ile otomatik olarak güncellesin. Sonrasında son durumu belirtin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı