Windows 8.1 Disk yazmaya karşı korumalı hatası alıyorum

kemaltahir

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, windows 8.1 kullanıyorum. SD kart, usb bellek, harici disk hepsinde ne bir değişiklik yapamıyorum ne silebiliyorum ne de dosya kopyalayabiliyorum. Aynı hatayı alıyorum sürekli, önceden böyle bir sorun yoktu şimdi ne oldu da bunu demeye başladı ? Nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı sorunum vardı. Windows 7 kullanıyorum işe yaradı. Google da aramadım girmediğim site kalmadı, harici harddiskim wd passaport 160 gb. Sadece teşekkür etmek için kayıt oldum ama çok yaralı bilgiler var ve anında cevaplar var.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum regedit cmd programlı programsız her türlü denedim olmuyor. 16GB sandisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

mega.co.nz: MEGA

Dosyayı indirip tıklayın. Ardından işlemlerinizi tekrardan deneyip sonucu bildirin.
Ben dediklerinizi yaptım kayıt defterine eklendi bir sonuç elde edemedim. Geri Nasıl sileceğim peki kayıt defterinden. Lütfen Geri dönüş yaparsanız sevinirim. bu siteyi faal olarak kullanmıyorum inş unutmam gece gece canım sıkıldı işimide halledemedim. saolun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı