5-6 yıllık Windows 8.1 Single Language kullanıyorum. Ancak son zamanlarda ekteki gibi bir sorunla karşılaştım. Çözüm hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olsun. Hatayı ekte belirteceğim.
Yapmak içinParametre hatası. sfc /scannow deneyin.
www.technopat.net
Yapmak için.
![]()
Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır?
SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz.www.technopat.net
Windows 8.1'de de oluyor. Tabi sizin sorununuzu çözeceğini düşünmüyorum.Teşekkürler ama bu Windows 10 için geçerli galiba.
Hayır,7 ve sonrasında oluyor tabii denediğim kadarıyla XP ve altını denemedim.Windows 8.1'de de oluyor. Tabi sizin sorununuzu çözeceğini düşünmüyorum.
Olmuyor mu demişim?Windows 8.1'de olmadığını kim söyledi?
Anladığım kadarıyla evet. O zaman neden böyle bir cevap verdiniz? Ben olmuyor mu dedim?Hayır,7 ve sonrasında oluyor tabii denediğim kadarıyla XP ve altını denemedim.
Hocam dediğim şey bu komut 7 ve sonrasında çalışıyor dedim 8.1 ne zaman çıktı?Anladığım kadarıyla evet. O zaman neden böyle bir cevap verdiniz? Ben olmuyor mu dedim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.