Arkadaşlar bir programı kurmak istediğimde ardı kesilmeyen DLL hataları ile karşılaşıyorum. Önceden kendim DLL'leri yükleyip atıyordum ama ardı kesilmeyince bırakmıştım. Format atıyorum geçmiyor. Nasıl çözeceğim? Windows 8.1.
Hocam benim önerim LTSC sürümünü kurmanız (LTSC 2021 önerim) mesela oyun için önerilmez diyorlar LTSC için ama daha iyi performans için ben GTA 4 ve PES 2016 oynabiliyorum.
Hocam benim önerim LTSC sürümünü kurmanız (LTSC 2021 önerim) mesela oyun için önerilmez diyorlar LTSC için ama daha iyi performans için ben GTA 4 ve PES 2016 oynabiliyorum.
Hocam çıkarmaz diye düşünüyorum CS de daha iyi FPS alırsınız hatta
Buraya link atmam yasak maalesef internetten arştırıp güvenli yerlerden indirebilirsiniz ben fullprogramlardan indirmiştim riske girip bayağıdır kullanıyorum ve sorun görmedim.
Hocam çıkarmaz diye düşünüyorum CS de daha iyi FPS alırsınız hatta.
Buraya link atmam yasak maalesef internetten arştırıp güvenli yerlerden indirebilirsiniz ben fullprogramlardan indirmiştim riske girip bayağıdır kullanıyorum ve sorun görmedim.
Hocam çıkarmaz diye düşünüyorum CS de daha iyi FPS alırsınız hatta
Hocam LTSC Windows'un kendi dağıttığı stabil sürüm diye geçiyor Microsoft sunucularında sadece işyerleri falan indirebiliyor diye biliyorum bu yüzden ben başka siteden indirdim.
Debloater zaten gereksiz programları siliyor, isterseniz telemetry gibi bilgi gönderen servisleri kapatıyor.
"Kurumsal LTSC (uzun süreli hizmet kanalı), Windows 10 Enterprise'ın 2 ila 3 yılda bir yayınlanan uzun vadeli bir destek sürü müdür. Her sürüm, yayımlandıktan sonraki 10 yıl boyunca güvenlik güncelleştirmeleriyle desteklenir ve özellikle hiçbir özellik güncelleştirmesi almaz."