r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 22 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bir programı kurmak istediğimde ardı kesilmeyen DLL hataları ile karşılaşıyorum. Önceden kendim DLL'leri yükleyip atıyordum ama ardı kesilmeyince bırakmıştım. Format atıyorum geçmiyor. Nasıl çözeceğim? Windows 8.1.
Arkadaşlar bir programı kurmak istediğimde ardı kesilmeyen DLL hataları ile karşılaşıyorum. Önceden kendim DLL'leri yükleyip atıyordum ama ardı kesilmeyince bırakmıştım. Format atıyorum geçmiyor. Nasıl çözeceğim? Windows 8.1.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 23 Şubat 2023 #31 RoTRC dedi: Sizde yeniden başlatma problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Driver sorunu olabilir yaşanlar için. Artı 0 Eksi
RoTRC dedi: Sizde yeniden başlatma problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Driver sorunu olabilir yaşanlar için.
KS KS r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 23 Şubat 2023 #32 BuğraSC dedi: Hayır hocam. Driver sorunu olabilir yaşanlar için. Genişletmek için tıkla... Araştırdıkça kafam karışıyor. Birisi defenderi sistemden yok edip kurmalısınız falan demiş. Nasıl yapacağım yav? Adam akıllı bir linkte bulamadım. Artı 0 Eksi
BuğraSC dedi: Hayır hocam. Driver sorunu olabilir yaşanlar için. Genişletmek için tıkla... Araştırdıkça kafam karışıyor. Birisi defenderi sistemden yok edip kurmalısınız falan demiş. Nasıl yapacağım yav? Adam akıllı bir linkte bulamadım.