verdi1. driver
2. driver sadece Windows 10 uyumlu
3. zaten 2. ile aynı driver
4. de aynı
5. de aynı
pc modelin nedir ?
modelden bulman imkansız hometech laptop windows 10 için driverı var 8.1 için yok1. driver
2. driver sadece Windows 10 uyumlu
3. zaten 2. ile aynı driver
4. de aynı
5. de aynı
pc modelin nedir ?
Hata
Verdi
Hata
Verdi
Modelden bulman imkansız Hometech laptop Windows 10 için driverı var 8.1 için yok
bilgisayarı alalı baya olmuştur hometech laptop diye markaPC yeni model mi?
donanım kimliklerinden bulunması gerekPC yeni model mi?
Dostum 2 ve sonrası verdiğin sürücüler aynı ASUS touchpad olarak gözüküyor ve sadece Windows 10 uyumlu senin Windows 10 kurman gerekli PC'ye
kasıyor windows 10 u yüklesemPC yeni model mi?
Dostum 2 ve sonrası verdiğin sürücüler aynı ASUS touchpad olarak gözüküyor ve sadece Windows 10 uyumlu senin Windows 10 kurman gerekli PC'ye
ram kaç ?bilgisayarı alalı baya olmuştur hometech laptop diye marka
donanım kimliklerinden bulunması gerek
kasıyor windows 10 u yüklesem
windows 8.1 de rahat çalışıyor sistemPC yeni model mi?
4gb ramliram kaç ?
intel celeron n3350 işlemciliram kaç ?
@TlhTsdmr
Driverların hepsi aynı görünüyor.
Aradığın driverlerın donanım modellerini Google'da arattığında güzel sonuçlar çıkıyor.
Benzer sorunu birkaç gün önce yaşadım ve öncelikle Google'dan sonra da orada bulduğum şu sitelerden tarama yaparak sonuca gittim:
ACPI\VEN_INT&DEV_3400 download driver - deviceinbox.com
Found drivers for a device ACPI\VEN_INT&DEV_3400deviceinbox.com ACPI\INT3400 drivers for Windows 10 64-bit
ACPI\INT3400 drivers for Windows 10 64-bit. Found 66 driversdrivers.euACPI\INT3400 için sürücüler
ACPI\INT3400 için sürücüler için Windows 8, Windows 8.1 64-bit, Windows 8.1, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10, Windows Embedded 64-bit, Windows 10 64-bit, Windows Embedded 32-bit, Others, Windows 11, Windows 10 IoT 64-bit.tr.driverscollection.com
Donanım modelinden bile bulamadığın driver olursa;
DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.
DriverIdentifier helps you quickly identify and download the latest drivers for your PC, ensuring optimal performance and hardware compatibility.www.driveridentifier.com
Buradan indireceğin tarama programı ile sürücüleri ücretsiz bulabiliyorsun.
Umarım işini görür.
ünlem işareti çıkıyor otomatik driver yüklediğinde bulun donanım kimliklerinden@TlhTsdmr
Driverların hepsi aynı görünüyor.
Aradığın driverlerın donanım modellerini google'da arattığında güzel sonuçlar çıkıyor.
Benzer sorunu birkaç gün önce yaşadım ve öncelikle google'dan sonra da orada bulduğum şu sitelerden tarama yaparak sonuca gittim:
ACPI\VEN_INT&DEV_3400 download driver - deviceinbox.com
Found drivers for a device ACPI\VEN_INT&DEV_3400deviceinbox.com ACPI\INT3400 drivers for Windows 10 64-bit
ACPI\INT3400 drivers for Windows 10 64-bit. Found 66 driversdrivers.euACPI\INT3400 için sürücüler
ACPI\INT3400 için sürücüler için Windows 8, Windows 8.1 64-bit, Windows 8.1, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10, Windows Embedded 64-bit, Windows 10 64-bit, Windows Embedded 32-bit, Others, Windows 11, Windows 10 IoT 64-bit.tr.driverscollection.com
Donanım modelinden bile bulamadığın driver olursa;
DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.
DriverIdentifier helps you quickly identify and download the latest drivers for your PC, ensuring optimal performance and hardware compatibility.www.driveridentifier.com
buradan indireceğin tarama programı ile driverlerı ücretsiz bulabiliyorsun.
Umarım işini görür.
donanım kimliklerinden bulDostum baktım bende oradan fakat sadece win10/11 olarak gözüküyor