m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Selam dostlar. Burayi Mac'deki gibi kırmızı sarı yeşil top olarak özelleştirebilir miyim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 400 bayt · Görüntüleme: 54
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Mart 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işine yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işine yarayabilir.
m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 YFK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum hepsi oldu ama o olmadı Win8.1 Core diye mi acaba ?
YFK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum hepsi oldu ama o olmadı Win8.1 Core diye mi acaba ?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Mart 2021 #4 m2mouse dedi: dostum hepsi oldu ama o olmadı Win8.1 Core diye mi acaba? Genişletmek için tıkla... Uygulama butonlarımı olmadı? m2mouse dedi: Selam dostlar. Burayi Mac'deki gibi kırmızı sarı yeşil top olarak özelleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bir şey buldum ama çalıştığından emin olmak içn sanal makineye Windows 8.1 kuracağım. Ne yazık ki dosum üçüncü taraf tema uygulamadan böyle bir şey pek mümkün değil. Son düzenleme: 5 Mart 2021
m2mouse dedi: dostum hepsi oldu ama o olmadı Win8.1 Core diye mi acaba? Genişletmek için tıkla... Uygulama butonlarımı olmadı? m2mouse dedi: Selam dostlar. Burayi Mac'deki gibi kırmızı sarı yeşil top olarak özelleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bir şey buldum ama çalıştığından emin olmak içn sanal makineye Windows 8.1 kuracağım. Ne yazık ki dosum üçüncü taraf tema uygulamadan böyle bir şey pek mümkün değil.