harun101010 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar dün internetten indirmiş olduğum bir dosyayı bugün silemiyorum. Aldığım hatayı aynen ekran görüntüsü aldım. Sorunun çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2015
Arkadaşlar dün internetten indirmiş olduğum bir dosyayı bugün silemiyorum. Aldığım hatayı aynen ekran görüntüsü aldım. Sorunun çözümü nedir ?
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2015 #2 Merhaba. Öncelikle klasör isimlerini kısaltın yeniden adlandır yaparak uzun klasör isimlerine (A,B) gibi harfler yazın. Alt dizinlerde de uzun isimler varsa onları da kısaltın ve sonrada en baştaki Root klasöre sil işlemi uygulayın.
Merhaba. Öncelikle klasör isimlerini kısaltın yeniden adlandır yaparak uzun klasör isimlerine (A,B) gibi harfler yazın. Alt dizinlerde de uzun isimler varsa onları da kısaltın ve sonrada en baştaki Root klasöre sil işlemi uygulayın.