Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu hatayı alıyorum ne yaptıysam gideremedim. Oyunları sistemim rahatça kaldırsa bile yine bu hata çıkıyor. en düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum. hatta en düşük ayarlarda oynarken de oluyor. 15-20 dakika sonra oluyor.
İlk olarak yukarıda dediklerimi yapın.
Recovery devri kapandı zaten. Ayrıca buradan Windows kurulumunu sorunsuz yapabilirsin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Tamam dediklerinizi yapacağım. Eğer sorun çözülmezse son olarak Windpws 10 kuracağım.
Bignox aracının nasıl kaldırılıcağını çözemedim. Siz yardım edene kadar diğer işlemleri yapacağım.
Kablolu ve kablosuz sürücüm derken biraz açabilir misiniz ?
Teşekkürler.
Windows 10'a geçmedim. GPU sürücülerini silip tekrar yükledim güncel bir şekilde, ATK sürücüsünü kaldırdım ama touchpad kapanma tuşu(fn+f9)çalışmıyor ve klavye ışık düğmesi(fn+f3 f4)çalışmıyor. Bignox'u kaldırdım, BIOS güncelledim ve driveridentifier programında önemli olan driver güncellemelerini yaptım. Peki şimdi sırada ne var. Yoksa sorunumun çözümü bu kadar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yaklaşık 1 saat Assassin's Creed IV Black Flag oynadım. Önce oyun dondu ama arka sesler gelmeye devam etti. Ardından yine aynı hata belirdi ama bu sefer mavi ekranda değil turuncu ekranda belirdi ve PC kendini resetledi. Ben bu hatadan kurtulamayacak mıyım artık illallah ettim.