Windows 8.1 Dreamspark Keyi

Evet almış bulunuyorsunuz. Keyinizi her ihtimale karşı başka bir yerde saklamanızı öneriyorum.

@Yusuf Mirza Hocam öğrencilik kanıdı için yaklaşık ne kadar beklediniz.Ben yolladım gerekli belgeyi 7 gün olcak hala göndermediler cevap.

Muhtemelen gönderdiğiniz belgeyi kabul etmemişlerdir. DreamSpark'ta 3-5 iş günü içinde yanıt verileceği yazıyor. Genelde e-okul ders programını veya karnenin fotoğrafını gönderiyorlar. Size mail göndermiş olabilirler mail kutunuzu kontrol edin. @AlırımKünyeni

@60993 Sürekli kontrol ediyorum e posta adresimi.Belge olarak öğrenci kimlik belgesini gönderdim fakat nafile.Kardeşimin adınada açtım hesap ama onada dönüş yapmadılar.

Bende Kimlik Belgesi gönderdim fakat kabul etmediler daha sonra word belgesine e-okul ve karne fotoğraflarımı atıp DreamSpark'a gönderdim.

@60993 E-okulda ders programını mı attınız yoksa direkt sitenin ekran görüntüsünümü attınız.
Edit:Şimdi dediğiniz gibi yapıyorum word'e attım ders programı ile yıl sonu notlarını yollayacağım inşallah bu sefer olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…