Windows 8.1 driver power state failure hatası

Ben zaten o tarz programları kullanmıyorum Murat bey. Aynı hatayı tekrar alınca hiç bir işlem yapmadan doğrudan minidump klasörünü kontrol edeceğim ve paylaşacağım veri bulursam. İlginize çok teşekkür ederim. Sürç-ü lisan ettik ise avfola.

- - - Güncellendi - - -

C:/Windows/minidump klasöründe olan dosyaları upload edip bizle paylaşın.

Murat bey ite minidump içindeki dosyalarım.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Kod:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage
to your computer.

The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE

If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer. If this screen appears again, follow
these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer
for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware
or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart
your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then
select Safe Mode.

Technical Information:

*** STOP: 0x0000009f (0x0000000000000003, 0xffffe000011c9060, 0xfffff801e75d37c0, 
0xffffe000022dfc00)

*** ntoskrnl.exe - Address 0xfffff801e5d4eca0 base at 0xfffff801e5c01000 DateStamp 
0x52520fe4

Kod:
*** STOP: 0x0000009f (0x0000000000000003, 0xffffe000011c2060, 0xfffff801a77d37c0, 
0xffffe000023d5830)

*** ntoskrnl.exe - Address 0xfffff801a5f52ca0 base at 0xfffff801a5e05000 DateStamp 
0x52520fe4

Program kaldırdan TAP Windows yazanı kaldır, AMD sürücülerini güncelle, yakın zamanda usb ile ilgili driver yükledi isen kaldır veya güncelle, Yakın zamanda usb girişlerine bir aygıt taktın mı taktı isen o cihaz nedir ve takma. AMD panelinden overdrive seçeneğini devre dışı bırak.
Asıl sorunun usb bağlantıları veya driveri ile ilgili yukarıda dediklerimi uygula, malwarebyte ile sistemini tarat Çıkan raporda zararlı varsa bize gönder.

Asus'un sürücü cd'si mevcut Windows 8 for ready yazıyor'du ordan yükledim formattan sonra. Ancak asus sitesine giriyorum sadece anakartıma ait iki tane sürücü var indirme sayfasında onlarda ses ve lan sürücüsü. Diğer sürücüleri bulamıyorum, chipset sürücüsü'nü bulamadım AMD'nin. Ekran kartı driveri, ses ve lan sürücüleri en son sürüm yükledim zaten. Nereden bulabilirim diğer sürücüleri ?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB de sadece klavye ve maus var. Birde USB HDD var ama onu arada takıyorum işim olunca sürekli takılı değil. Dediğiniz programları kaldırdım. Malware bir şey bulamadı. İşte buda HTML raporum. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Usb hdd içini malwarebyte ile tarama yaptınız mı? Sorunun kaynağı büyük ihtimal bu hdd. Ekran kartınızın VBİOS güncellemesi bulunmakta yapabiliyorsanız yapın,
Graphics Cards - HD7950-DC2T-3GD5
Sürücünüz;,
www2.ati.com: Download Not Complete
Bunuda yükleyin.
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/USB3.0/USB3_Beta_AsMedia_Win8_64_Z114100.zip

İlk olarak ne varsa yüklemişsin program olarak bunlardan da kaynaklanır.
Altta yazdıklarımı sil;
  • Advanced SystemCare 7
  • ESET NOD32 Antivirus
  • Driver Booster
  • IObit Uninstaller
  • KMSpico v9.0.5.20131111
  • Smart Defrag 2

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Windows 8.1'de sorun bitmiyor, herhalde indirdiğim sürüm birileri tarafından edit edilmiş o yüzden. Dediğiniz herşeyi yaptım,ancak bu seferde Bilgisayarı Kapat tuşuna tıklıyorum,kapanmıyor yeniden başlıyor sürekli. Aslında Windows 7 ultimate var benim orjinal ama BF4'de çok kötü performans var. Sıfırdan yeni 8.1 son sürüm indiriyorum orjinal dvd'den copy edilmiş. Bu akşam format atıp tekrar deneyeceğim. Tekrar teşekkürler.

Sorunların Windows 8.1 ile değil, bilgisayarınızla alakası var. Güncel olmayan BIOS, eski sürücler veya kalitesiz bileşenler bu soruna neden olabilir. Bezner sorunu yaşayan okurlarımız yeni konu açmalıdırlar.

Herkese merhaba hemen,hemen aynı sorundan müzdaribim konu açıpda başlık kirlenmesi yapmamak adına burdan sorayım dedim;win 8.1 üzerinden win 10 yüklemesi yaparken aynı hatayı almakdayım (minidump klasörü yok bu arada)ccleaner kullanmıyorum win care kullanıyorum onuda etkisiz yaptım cihazım paccard bell easynote te modeli diz üstü yardımcı olacaklara teşekkürler.

Arkadaşlar bende yeniden başlatırken bu hatayı alıyorum. Bilgisayara yeniden başlat dediğimde başlatılıyor deyip takılıyor ve ardından bu hatayı alıyorum. Dediğiniz klasörün içinde bir dosya buldum onuda burada paylaşıyorum.

011716-9609-01.dmp böyle bir dosya var içeride. Dosyayı nasıl açabilirim veya açabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yeni konu başlığı açmadan buradan yardım edebilir misiniz?
Aynı hatayı bende aldım. ve Dmp dosyasını yükledim.
İndir 022816 8281 dmp

Ayrıca Lisanslı Kaspersky Total Security kullanmama rağmen Malwaregybts ile yaptığım taramada bunlar çıktı.

Malwarebytes Anti-Malware
www.malwarebytes.org
Tarama Tarihi: 28.2.2016
Tarama Zamanı: 21:13
Kütük dosyası: dogu malware.txt
Yönetici: Evet
Sürüm: 2.2.0.1024
Zararlı Veritabanı: v2016.02.28.04
Rootkit Veritabanı: v2016.02.27.01
Lisans: Ücretsiz
Zararlı koruması: Devre dışı
Zararlı internet sitesi koruması: Devre dışı
Kendini koruma: Devre dışı
İşletim Sistemi: Windows 8.1
İşlemci: x64
Dosya Sistemi: NTFS
Kullanıcı: Lenovo
Tarama Türü: Tehdit Taraması
Sonuç: Tamamlandı
Taranmış Öğeler: 345064
Geçen Süre: 5 dk, 18 sn
Hafıza: Etkin
Başlangıç: Etkin
Dosya sistemi: Etkin
Arşivler: Etkin
Rootkit: Devre dışı
Buluşsal yöntemler: Etkin
PUP: Etkin
PUM: Etkin
İşlemler: 0
(Zararlı maddeleri tespit)
Modüller: 0
Kayıt Anahtarları: 0
Kayıt Girdileri: 0
Kayıt Verileri: 0
Klasörler: 0
Dosyalar: 0
Fiziksel Sektörler: 0
(end)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…