Windows 8.1 driver power state failure

balta1087

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konu sosyalde açılmış ancak cevaplar beni tatmin etmedi. Bugün akşam 1 saat süreyle internete bağlanamadım. Masaüstünden wifi ile bağlanıyorum. "Yeniden başlatmayı deneyeyim" dedim bekledi bi 5 dakika. Sonra Mavi Ekran çıktı ve "Driver Power State Failure" kafama takıldı. Sorun ne olabilir. Minidump dosyasını upload edeyim mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Atheros sürücün yani wireless sürücün güncel değil, CyberLink ürünlerini kaldırın, AMD sürücülerini güncelleyin, Ses sürücülerini güncelle, Realtek sürücülerini güncelle, Avast kaldır.
Malwarebyte ile sistemi tara.
Eğer sürücüleri bulamam dersen şu raporun sonucunu paylaşın;
Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım)

Yandex.Disk

Atheros sürücün yani wireless sürücün güncel değil, CyberLink ürünlerini kaldırın, AMD sürücülerini güncelleyin, Ses sürücülerini güncelle, Realtek sürücülerini güncelle, Avast kaldır.
Malwarebyte ile sistemi tara.
Eğer sürücüleri bulamam dersen şu raporun sonucunu paylaşın;
Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım)

Bana indirip kuracağım şeylerin linkini verebilirseniz çok iyi olur. Bulur diye driver scanner indirdik hiç bulmuyor. Güncel diyor. Windows update zaten hiç.

Ses, Ekran kartı, vs güncel değil. Önce bunu yükleyin ve oluşan linki paylaşın.
http://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_setup.exe
HP alarak hata yapmışsınız. Sürücüleri güncelledikten sonra diğer sorunlarınızı analiz edelim.

O program zaten daha önce sosyalde paylaşılmıştı. Recep Baltaş bi iyilik yapmıştı. Ama o program ücretli.

Normalde sürücü bulucu kullananlara yardım etmiyorum. Ancak yine de güncel sürücüleri vereyim;
Eğer işe yaramazsa formattan sonra deneyin.
Download Not Complete
http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/SetupChipset.exe
Realtek
Win8, Win8.1 and Server 2012 Auto Installation Program (SID:1693513) olanı yükle.

Atheros sürücün güncelmiş. Ancak gün olarak eski olduğundan sorunlar çıkartacaktır.
VMware'de gereksizse kaldır.
____
Diğer dediklerimi de yapmayı unutma. Bunlara ek olarak ccleanerdan başlangıç ve zamanlanmış görevler kısmında olanları devre dışı bırak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı