Windows 8.1 Driver Power State Failure

Ali Coşkan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Bu konu başlığını daha önce forumda arattım pek çok başlık çıktı ve inceledim. Ancak benim sorunumun diğer arkadaşlardan farklı olan bir tarafı var en azından şuan için düşüncem bu yönde. Bundan birkaç gün öncesine kadar hiç bir problem yaşamadığım laptobuma ram takviyesi yapma ihtiyacı duydum ve bundan sonra olan oldu aynı günün akşamı laptopu kapatmamın üzerinden 1-2 dakika sonrası mavi ekranla karşılaştım ve bu hatayı aldım windows ufak çaplı bir tarama yapmış altta %100 ibaresi ve altındada hata açıklaması Driver Power State Failure
Ben power düğmesine basmadıkcada kapanmıyor. Ve bazende bilgisayarı açtıkdan 5 dakika sonrası yine aynı ekranla karşılaşıyorum genelde bu yönde ve bazende hiç karşılaşmıyorum bu hata ile gerekli tüm güncelleme ve temizlikleri yaptım bilgisayarda daha önceki arkadaşlara yardımlarınızdan yola çıkarak baktım düzelmiyor en sonunda bir konu başlığı açayım dedim ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Laptop Marka&Model
Asus X550JX-X0099D
4Gb ram Modelini aldım ve 4Gb ram(Kingston) takviyesi yaptım
Yine önceki arkadaşlara yardımlarınızdan yola çıkarak dump dosyalarını upload ettim.
''Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı''
Şimdiden yardımcı olan ve olmaya çalışan arkadaşlarımıza teşekkürler.

:uyan:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı