HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #1 Windows 8.1 kurulum yaptım. Driverları nerden yükleyebilirim bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2014
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2014 #2 Üreticin neresi ise oradan. Donanım modellerini biliyorsan onların sitesinden de güncelleyebilirsin.
HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #3 Modelini yazıp bunu buldum ama ekran kartı falan yok burda Sony : VGN-FW21E : VAIO Media Plus Tamam buldum.
Modelini yazıp bunu buldum ama ekran kartı falan yok burda Sony : VGN-FW21E : VAIO Media Plus Tamam buldum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2014 #4 Sürücüleriniz çok eski çoğunlukla Windows'e geçtiğinizde ekrna kartı sorunu yaşayacaksınız. Aklınızda bulunsun Sony, Samsung, Casper vb. laptoplardan almayın.
Sürücüleriniz çok eski çoğunlukla Windows'e geçtiğinizde ekrna kartı sorunu yaşayacaksınız. Aklınızda bulunsun Sony, Samsung, Casper vb. laptoplardan almayın.
HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #5 Ekran kartını indirdim ama hala Pixel Format Not Accelerated - Hopper Bu hatayı veriyor minecraft oynarken.
Ekran kartını indirdim ama hala Pixel Format Not Accelerated - Hopper Bu hatayı veriyor minecraft oynarken.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2014 #6 Dediğim gibi 8.1'de sürücü problemi yaşarsınız Win7'ye dönmeniz gerekli. Hata ekran kartı sürücünüzü gösteriyor. Uyumluluk modunda Sony sitesindeki sürücünüzü kuurn. AMD sitesinden indirmeyin.
Dediğim gibi 8.1'de sürücü problemi yaşarsınız Win7'ye dönmeniz gerekli. Hata ekran kartı sürücünüzü gösteriyor. Uyumluluk modunda Sony sitesindeki sürücünüzü kuurn. AMD sitesinden indirmeyin.
Mert Başaran Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 93 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #7 Driver Booster adlı program ile güncel olmayan veya yüklenmesi gereken tüm driverları otomatik buluyor ve indiriyor tavsiye ederim.
Driver Booster adlı program ile güncel olmayan veya yüklenmesi gereken tüm driverları otomatik buluyor ve indiriyor tavsiye ederim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2014 #8 Mert, yüz kere uyardım driver indirme programlarını önermeyin diye. Daha sorunun ne olduğunu bilmiyorsun çözüm öneriyorsun kafana göre.
Mert, yüz kere uyardım driver indirme programlarını önermeyin diye. Daha sorunun ne olduğunu bilmiyorsun çözüm öneriyorsun kafana göre.
HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #9 Şuan battlefield bile oynuyorum ama minecraft hata veriyor ekran kartından dolayı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2014 #10 Silinen üye dedi: Şuan battlefield bile oynuyorum ama minecraft hata veriyor ekran kartından dolayı. Genişletmek için tıkla... Java profilinizi silip sistemi yeniden başlatın ve oyunu tekrar yükleyip deneyin. Java güncel değilse güncelleyin.
Silinen üye dedi: Şuan battlefield bile oynuyorum ama minecraft hata veriyor ekran kartından dolayı. Genişletmek için tıkla... Java profilinizi silip sistemi yeniden başlatın ve oyunu tekrar yükleyip deneyin. Java güncel değilse güncelleyin.