HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #11 Hala bu hata var javayı daha yeni kurdum zaten güncel. Ekran kartı driver indirdim ama hala bu hatayı veriyor minecraft. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2014
Hala bu hata var javayı daha yeni kurdum zaten güncel. Ekran kartı driver indirdim ama hala bu hatayı veriyor minecraft.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Haziran 2014 #12 Sürücüyü güncel olarak görmüyor AMD sitesindekini istiyor olabilir. Ancak sende de AMD sitesinden yüklenmeyecektir. Yani Win7'ye dönüp aynı sürücü ile deneme yapabilirsin veya sanal Win7 kur onda oyna.
Sürücüyü güncel olarak görmüyor AMD sitesindekini istiyor olabilir. Ancak sende de AMD sitesinden yüklenmeyecektir. Yani Win7'ye dönüp aynı sürücü ile deneme yapabilirsin veya sanal Win7 kur onda oyna.
HighLander Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2014 #13 Bandicam de video çekerken de bulanık çekiyor ekran kartı driverından dolayı olabilir mi?