Çözüldü Windows 8.1 DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Makaleler
1
RAM
Kingston 1024+1024+512MB 3 parça RAM
SSD veya HDD modeli
80GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 7300LE
Anakart
Gıgabyte GA-94SP-S3
İşlemci
Intel Pentium 4 3.20Ghz
Arkadaşlar selamlar. Evdeki eski bilgisayar birkaç gün önceye kadar gayet normal çalışıyordu. Dün akşam kendi kendine mavi ekran vermiş. Ben sonradan gördüm. Epey uğraştıysam da sorunu çözemedim. Tam temiz kurulum yapacakken aklıma minidump dosyaları geldi. Güvenli modda o klasörü kopyaladım. Bundan önce de verdiği bir hatada, bir dosya yolu yazıyordu. Oradaki dosyaları da aldım (Srt.txt). Her ikisini de aşağıya ekleyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Minidump: Minidump.rar
Srt: Srt.rar

Sistem özellikleri:
Windows 8.1 Pro (9600 Build)
Intel Pentium 4 3.20Ghz CPU
Gıgabyte GA-94SP-S3
Nvidia 7300LE GPU
80GB HDD
2,5GB DDR2 RAM

Eksik yazdığım olursa tamamlarım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ağ sürücülerini güncelle. Wi-Fi sürücünü güncelle.
Advanced Card Systems kart okuyucu sürücünü güncelle.

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası var ama Allah'a şükür ekran kartı ile alakalı değil.
Bu hata pci ile ekran kartını gösterseydi geçmiş olsun derdim.

Ekran kartından kaynaklı hatalar var. DDU ile sürücüyü kaldırıp en güncelini kur.

Bu hataların aslında asıl suçlusu Realtek ses sürücüsü.
Sürücüsünü güncellememiz lazım.

Ağ sürücülerini güncelle. Wi-Fi sürücünü güncelle.
Advanced Card Systems kart okuyucu sürücünü güncelle.

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası var ama Allah'a şükür ekran kartı ile alakalı değil.
Bu hata pci ile ekran kartını gösterseydi geçmiş olsun derdim.

Ekran kartından kaynaklı hatalar var. DDU ile sürücüyü kaldırıp en güncelini kur.

Bu hataların aslında asıl suçlusu Realtek ses sürücüsü.
Sürücüsünü güncellememiz lazım.

Çözüm
@KojiroHyuga04 anladım hocam. Bu dediklerinizi güvenli modda yapabilir miyim? Çünkü masaüstünü hiçbir şekilde göremiyorum.
Ayrıca anakartın 3.5mm jacklarında sorun var galiba. Çünkü durduk yere "bir jack çıkarıldı" ve "bir jack takıldı" bildirimleri geliyor. Bununla bağlantısı var mı bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…