Windows 8.1 driverları nasıl bulunabilir?

alperenaaa

Femtopat
Daha fazla  
Ben evde olmadığım zaman yanımda olsun diye bir laptop almıştım idarelik. Ve bu Windows 10 yüklü şekilde geldi. Fakat biraz yavaş çalışıyordu. Bende buna istinaden Windows 8.1 yükledim. Fakat görselde vermiş olduğum gibi birçok driver bozuldu ve güncel bulamıyorum. Birçok yazılım denedim driver genius, driver pack, Driver Booster gibi. Ancak saddece driver genius etkili oldu fakat sadece bir tanesini gücelledi ve hiçbirini güncellemiyor artık. Driver pack hiç etkili olmadı. Driver Booster ise driver Genius'un güncellediği Wi-Fi driverini tekrar bozdu. Ne yapabilirim? Bilgisayar modelim alfa 420C.

Arkadaşlar ben windows 8.1'de kalmak istiyorum bu driverleri bulmamın bir yolu yok mudur?Driver genius bi tanesini halletmişti fakat ücretli olduğu için 1 taneyle sınırlıydı başka benzer uygulama yok mudur?

Windows 10 1809 tr_windows_10_consumer_editions_version_1809_updated_jan_2020_x64_dvd_56e5508f.iso
Olur da ağır gelirse tr_windows_10_multi-edition_version_1709_updated_nov_2017_x64_dvd_100290016.iso

Arkadaşlar ben windows 8.1'de kalmak istiyorum bu driverleri bulmamın bir yolu yok mudur?Driver genius bi tanesini halletmişti fakat ücretli olduğu için 1 taneyle sınırlıydı başka benzer uygulama yok mudur?
touchpad çalışmayacaktır 8.1 de kalmanız anlamsız.

Hocam bu bilgisayar çöp 3500 TL'ye 16 GB RAM i5 2400 PC satiliyor 7 ay oldu 2500'e almiştim hiçbir sıkıntı cikmadi masaustu ama Windows 7 kurun derim.

Hocam bu bilgisayar çöp 3500 TL'ye 16 GB RAM i5 2400 PC satiliyor 7 ay oldu 2500'e almiştim hiçbir sıkıntı cikmadi masaustu ama Windows 7 kurun derim.

81 ile kargo var koçtekno yazarsaniz cikar 6500 tlyr 4 GB ekran kartli laptop var ben cok memnun kaldim simdi reklam falan yapmiyorum yanlış anlaşilmasin.

Touchpadle işim yok zaten. Fare kullanıyorum. Sadece Wi-Fi ve ses sürücülerini halletsem yeterlidir.

Hocam olmazsa driver Boost falan yerine direkt kendiniz Driver'ı kurun.
Arkadaşımın Monster Laptopunda'da aynı olay oldu. Intel'in sitesine girip yükledip Wi-Fi sürücüsünü.

81 ile kargo var koçtekno yazarsaniz cikar 6500 tlyr 4 GB ekran kartli laptop var ben cok memnun kaldim simdi reklam falan yapmiyorum yanlış anlaşilmasin.

HDD var mı sende.

touchpadle işim yok zaten.Fare kullanıyorum.Sadece wifi ve ses driverlerini halletsem yeterlidir.
Hiç tavsiye etmem ama bunu dene bakalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Drivers cloud da var

Hocam olmazsa driver Boost falan yerine direkt kendiniz Driver'ı kurun.
Arkadaşımın Monster Laptopunda'da aynı olay oldu. Intel'in sitesine girip yükledip Wi-Fi sürücüsünü.

HDD var mı sende.
Kendim kurduğumda uyumlu driver bulunamadı hatasını veriyor.

Kendim kurduğumda uyumlu driver bulunamadı hatasını veriyor.
çok normal windows 10 için yapıldı o sürücü.İsterseniz driverpack den zip olaraak indirip kurabilirsiniz.Ancak tavsiyem tr_windows_10_multi-edition_version_1709_updated_nov_2017_x64_dvd_100290016.iso
Windows un bu sürümünü kurup aygıtları güncellemeniz yönünde olacak güncelleştirmeleri kapatın yoksa windows 10 kendini yükseltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…