Windows 8.1 Dual boot Windows 10

LowestPcGamer

Decapat
Katılım
21 Kasım 2022
Mesajlar
125
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 6200U 8Gb Ram 500Gb Ssd
Cinsiyet
Diğer
Bir işim olduğu için Dual boot yapmak zorundayım. Şu an Windows 8.1 SL Performance Edition kullanıyorum. İkinci sistem olarak Windows 10 kurmak istiyorum yardım edenlere teşekkürler.
 
Bir işim olduğu için Dual boot yapmak zorundayım. Şu an Windows 8.1 SL performance Edition kullanıyorum. İkinci sistem olarak Windows 10 kurmak istiyorum yardım edenlere teşekkürler.

Hocam ben de Windows 7 ve Windows 10 yapmıştım ama Windows 7 Windows 10'u görüp dosyaları bozuyordu. Yani iki Windows'u sağlıklı kullanamamıştım.

Disk yönetiminden işletim sistemini kurmak için alan ayırın "birimi küçült" diyerek yapabilirsiniz, 50 ila 80GB arası yeterli olacaktır.

Sonrasında Windows 10 USB'si hazırlayın, Windows 10 ISO'su indirip Rufus ile ya da Ventoy ile USB üzerinden boot edin sonrasında ayırmış olduğunuz kısma Windows'u kurun.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00