pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #1 Bilgisayara ekran kartı driver indirdim böyle oldu. Şu an güvenli moda girebiliyorum. Nasıl düzeltebilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Yener K. @Murat5038 @Yalnız Araba
Bilgisayara ekran kartı driver indirdim böyle oldu. Şu an güvenli moda girebiliyorum. Nasıl düzeltebilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Yener K. @Murat5038 @Yalnız Araba
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp WHQL driver kurun. (Bu işlemleri güvenli mod üzerinden yapın)
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp WHQL driver kurun. (Bu işlemleri güvenli mod üzerinden yapın)
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #3 y4vuzz dedi: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp WHQL driver kurun. (Bu işlemleri güvenli mod üzerinden yapın) Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüye geri dön yaparak düzelttim ama nasıl kuracağım ekran kartı mı? Ekran kartım: NVIDIA GeForce 310M İşletim sistemi Windows 8.1 32 Bit.
y4vuzz dedi: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp WHQL driver kurun. (Bu işlemleri güvenli mod üzerinden yapın) Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüye geri dön yaparak düzelttim ama nasıl kuracağım ekran kartı mı? Ekran kartım: NVIDIA GeForce 310M İşletim sistemi Windows 8.1 32 Bit.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 pckulanananpelikan dedi: Hocam sürücüye geri dön yaparak düzelttim ama nasıl kuracağım ekran kartı mı? Ekran kartım: NVIDIA GeForce 310M İşletim sistemi Windows 8.1 32 Bit Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA (Notebook için)
pckulanananpelikan dedi: Hocam sürücüye geri dön yaparak düzelttim ama nasıl kuracağım ekran kartı mı? Ekran kartım: NVIDIA GeForce 310M İşletim sistemi Windows 8.1 32 Bit Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA (Notebook için)
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #5 @y4vuzz Hocam zaten buradan indirdiğimde oldu bu olay.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #6 pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz Hocam zaten buradan indirdiğimde oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce 342.00 Driver | NVIDIA Bunu deneyin hocam birde.
pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz Hocam zaten buradan indirdiğimde oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce 342.00 Driver | NVIDIA Bunu deneyin hocam birde.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #7 @y4vuzz şu an çerim içi denetleniyor olmazsa bakarım hocam az bekleteceğim sizi.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #8 pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz şu an çerim içi denetleniyor olmazsa bakarım hocam az bekleteceğim sizi. Genişletmek için tıkla... Çözülür ise geri dönüş yapmayı unutmayın hocam.
pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz şu an çerim içi denetleniyor olmazsa bakarım hocam az bekleteceğim sizi. Genişletmek için tıkla... Çözülür ise geri dönüş yapmayı unutmayın hocam.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #9 @y4vuzz hocam Update'de grafik diye bir şey var indireyim mi?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #10 pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz hocam Update'de grafik diye bir şey var indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bu mesajdaki sürüme atacaktır. y4vuzz dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA (Notebook için) Genişletmek için tıkla... (Verdiğim driver sizin hata aldığım dediğiniz driverin bir düşük sürümü)
pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz hocam Update'de grafik diye bir şey var indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bu mesajdaki sürüme atacaktır. y4vuzz dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA (Notebook için) Genişletmek için tıkla... (Verdiğim driver sizin hata aldığım dediğiniz driverin bir düşük sürümü)