pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #11 y4vuzz dedi: Büyük ihtimal bu mesajdaki sürüme atacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam toplamda 1 GB güncelleme var bir yüklesin olmazsa bakalım biraz bekleteceğim. Hocam biraz bekleteceğim olmazsa geri yazarım.
y4vuzz dedi: Büyük ihtimal bu mesajdaki sürüme atacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam toplamda 1 GB güncelleme var bir yüklesin olmazsa bakalım biraz bekleteceğim. Hocam biraz bekleteceğim olmazsa geri yazarım.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Ağustos 2021 #12 Windows sürücü imza zorlamasını devredışı bırakıp kur. Driverı yüklemeden önce aygıt yoneticisinden nvidia yı kaldır.
Windows sürücü imza zorlamasını devredışı bırakıp kur. Driverı yüklemeden önce aygıt yoneticisinden nvidia yı kaldır.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #13 @pckulanananpelikan Sorununuz çözüldü mü?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #14 @y4vuzz ne yazık ki güncelleme hata veriyor açılmıyor.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #15 pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz ne yazık ki güncelleme hata veriyor açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ne güncellemesinde hata veriyor?
pckulanananpelikan dedi: @y4vuzz ne yazık ki güncelleme hata veriyor açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ne güncellemesinde hata veriyor?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #16 y4vuzz dedi: Ne güncellemesinde hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Update güncellemesinde.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #17 pckulanananpelikan dedi: Update güncellemesinde. Genişletmek için tıkla... söylediğim komutları sırası ile cmd ye girin Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /ChackHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth (Cmd yönetici olsun)
pckulanananpelikan dedi: Update güncellemesinde. Genişletmek için tıkla... söylediğim komutları sırası ile cmd ye girin Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /ChackHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth (Cmd yönetici olsun)
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #18 @y4vuzz hocam Windows Vista'ya dönüyorum yükleniyor şuna CD'den inşallah olur. y4vuzz dedi: Söylediğim komutları sırası ile CMD'ye girin. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /ChackHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth (CMD yönetici olsun) Genişletmek için tıkla... Hocam burada bu olmadı. @y4vuzz hocam ben bu cihazı almadan önce Windows 7 starter ile geldi acaba geçsem bir sıkıntı teşkil eder mi? Son düzenleme: 21 Ağustos 2021
@y4vuzz hocam Windows Vista'ya dönüyorum yükleniyor şuna CD'den inşallah olur. y4vuzz dedi: Söylediğim komutları sırası ile CMD'ye girin. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /ChackHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth (CMD yönetici olsun) Genişletmek için tıkla... Hocam burada bu olmadı. @y4vuzz hocam ben bu cihazı almadan önce Windows 7 starter ile geldi acaba geçsem bir sıkıntı teşkil eder mi?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #19 pckulanananpelikan dedi: hocam ben bu cihazı almadan önce Windows 7 starter ile geldi acaba geçsem bir sıkıntı teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey olmaz.
pckulanananpelikan dedi: hocam ben bu cihazı almadan önce Windows 7 starter ile geldi acaba geçsem bir sıkıntı teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey olmaz.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #20 Güvenli moda girip ekran kartı sürücüsünü kaldırın.