pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #51 @MuhammedA peki hangi tarayıcı kullanılmalı.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 21 Ağustos 2021 #52 pckulanananpelikan dedi: @MuhammedA peki hangi tarayıcı kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Peki hangi arkaplan kullanılmalı? Edge kullanabilirsiniz hocam.
pckulanananpelikan dedi: @MuhammedA peki hangi tarayıcı kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Peki hangi arkaplan kullanılmalı? Edge kullanabilirsiniz hocam.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #53 pckulanananpelikan dedi: @MuhammedA peki hangi tarayıcı kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... İsteğe bağlı ama ben Microsoft Edge kullanıyorum ve memnunum. Google Chrome olabilir ama oda fazla RAM yiyor. PhoenixTech dedi: Peki hangi arka plan kullanılmalı? Edge kullanabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Varsayılan Windows arka planı.
pckulanananpelikan dedi: @MuhammedA peki hangi tarayıcı kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... İsteğe bağlı ama ben Microsoft Edge kullanıyorum ve memnunum. Google Chrome olabilir ama oda fazla RAM yiyor. PhoenixTech dedi: Peki hangi arka plan kullanılmalı? Edge kullanabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Varsayılan Windows arka planı.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 21 Ağustos 2021 #54 MuhammedA dedi: İsteğe bağlı ama ben Microsoft Edge kullanıyorum ve memnunum. Google Chrome olabilir ama oda fazla RAM yiyor. Varsayılan Windows arka planı. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama GT740'tan memnun musunuz? Ne tür oyunlarda yeterli?
MuhammedA dedi: İsteğe bağlı ama ben Microsoft Edge kullanıyorum ve memnunum. Google Chrome olabilir ama oda fazla RAM yiyor. Varsayılan Windows arka planı. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama GT740'tan memnun musunuz? Ne tür oyunlarda yeterli?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #55 PhoenixTech dedi: Hocam konu dışı ama GT740'tan memnun musunuz? Ne tür oyunlarda yeterli? Genişletmek için tıkla... Evet GTA 5'i 1920x1080 orta-düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Herne kadar Turbox olsa da fena değil.
PhoenixTech dedi: Hocam konu dışı ama GT740'tan memnun musunuz? Ne tür oyunlarda yeterli? Genişletmek için tıkla... Evet GTA 5'i 1920x1080 orta-düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Herne kadar Turbox olsa da fena değil.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 21 Ağustos 2021 #56 MuhammedA dedi: Evet GTA 5'i 1920x1080 orta-düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Herne kadar Turbox olsa da fena değil. Genişletmek için tıkla... Turbox marka ekran kartı almaya tereddütlerim vardı hocam. Performans ve sıcaklıkta diğer markalara karşı eşit değerlerde değil mi?
MuhammedA dedi: Evet GTA 5'i 1920x1080 orta-düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Herne kadar Turbox olsa da fena değil. Genişletmek için tıkla... Turbox marka ekran kartı almaya tereddütlerim vardı hocam. Performans ve sıcaklıkta diğer markalara karşı eşit değerlerde değil mi?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #57 @PhoenixTech Turbox alınmaz.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 21 Ağustos 2021 #58 pckulanananpelikan dedi: @PhoenixTech Turbox alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Markaya karşı bir öngörü var o yüzden mi? Chipset'leri iyi ise sıcaklık ve performansında sorun yok ise neden alınmasın ki?
pckulanananpelikan dedi: @PhoenixTech Turbox alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Markaya karşı bir öngörü var o yüzden mi? Chipset'leri iyi ise sıcaklık ve performansında sorun yok ise neden alınmasın ki?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #59 PhoenixTech dedi: Neden hocam? Markaya karşı bir öngörü var o yüzden mi? Chipset'leri iyi ise sıcaklık ve performansında sorun yok ise neden alınmasın ki? Genişletmek için tıkla... Turbox marka cihazlarda sıkıntı fazla çıktığı için önerilmiyor pek.
PhoenixTech dedi: Neden hocam? Markaya karşı bir öngörü var o yüzden mi? Chipset'leri iyi ise sıcaklık ve performansında sorun yok ise neden alınmasın ki? Genişletmek için tıkla... Turbox marka cihazlarda sıkıntı fazla çıktığı için önerilmiyor pek.