BurakDemir16bjk Hectopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar ben Windows 8.1 32 bit kullanıyorum, kendime format DVD'si yaptım 64 bit. BIOS'tan 1. sıraya koyuyorum DVD'yi bir tuşa basın bölümüne kadar gelıyor tuşa basıyorum ama gine normal şekilde başlıyor.
Merhaba arkadaşlar ben Windows 8.1 32 bit kullanıyorum, kendime format DVD'si yaptım 64 bit. BIOS'tan 1. sıraya koyuyorum DVD'yi bir tuşa basın bölümüne kadar gelıyor tuşa basıyorum ama gine normal şekilde başlıyor.
denizhan kaya Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 243 Çözümler 1 3 Nisan 2016 #2 DVD yerine usb bellekten deneyin. Eğer öyle bir şansınız yok ise durum bildirin yardımcı olmaya çalışırım.
DVD yerine usb bellekten deneyin. Eğer öyle bir şansınız yok ise durum bildirin yardımcı olmaya çalışırım.
BurakDemir16bjk Hectopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #3 Malesef böyle bir imkanım yok. DVD ile atmak zorundayım daha öncede DVD ile atmıştım sorun çıkmamıştı
Malesef böyle bir imkanım yok. DVD ile atmak zorundayım daha öncede DVD ile atmıştım sorun çıkmamıştı