Çözüldü Windows 8.1 Ekran Çözünürlüğü Çok Düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert Kamit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

tüm pcleri Win 8.1'e geçirmeye devam ediyorum, ancak bir pc yaşadığım yeni bir sorun mevcut. Win 7 iken ekran genişliği 1366px maksimum olabilirken şimdi maksimum 1024px. Bu şekilde bazı tarayıcılarda falan siteler responsive olmadığından sorun oluyor. Ya da ileri de oyunlarda sorun olabilir.

Bunu nasıl çözebilirim?

Not: Denetim masasında yeni bir güncelleme vermiyor ve driver booster ile çıkan tüm sürücüleri yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'nin ekran kartını neden belirtmiyorsunuz ? Eğer ekran kartı çok eski ise Windows 8.1 sürücüsü olmayabilir. Sistem özelliklerini belirtmeden soru sormanız çözüme yardımcı olmuyor. Orada bir çözünürlük sorunu var ve olmaya devam ediyor sadece...

PC'nin ekran kartını neden belirtmiyorsunuz ? Eğer ekran kartı çok eski ise Windows 8.1 sürücüsü olmayabilir. Sistem özelliklerini belirtmeden soru sormanız çözüme yardımcı olmuyor. Orada bir çözünürlük sorunu var ve olmaya devam ediyor sadece...

Maalesef sorunu yaşarken sadece çözümü düşünüyorsunuz ve en kestirme yoldan gidiyorsunuz.

RV 620.png

SMBIOS.png

Bu ikisi yeterli olacaktır sanırım. İlginiz için teşekkür ederim.

HIV RV620 AMD HD3450'yi temsil eder. Bunu yaşadım. Çözüm için teşekkür ederim. (konu bayağı eskiymiş)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı