F Fradue1 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #1 Bilgisayara format atiyorum ilk başlarda sorun olmuyor ama 2 3 gün sonra yine başliyor. Ekran sürekli siyah olup düzeliyor arada, bir alan dışı yaziyor o kadar. Sorunun yazilimsal oldugunu dusunuyorum. Nasıl çözebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2015
Bilgisayara format atiyorum ilk başlarda sorun olmuyor ama 2 3 gün sonra yine başliyor. Ekran sürekli siyah olup düzeliyor arada, bir alan dışı yaziyor o kadar. Sorunun yazilimsal oldugunu dusunuyorum. Nasıl çözebilirim ?
Doğukan UZUN985 Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 291 Makaleler 26 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #2 Aşağıda belirttiklerimi aynen dene. Ekran kartının termal macununu değiştir. Kasanın içindeki tozları temizle. Bios güncellemesi yap. Ekran kartı sürücüsünü güncelle. İşlemcinin termal macununu yenile.
Aşağıda belirttiklerimi aynen dene. Ekran kartının termal macununu değiştir. Kasanın içindeki tozları temizle. Bios güncellemesi yap. Ekran kartı sürücüsünü güncelle. İşlemcinin termal macununu yenile.