Çözüldü Windows 8.1 Ekran Parlaklığı Sorunu

• Konuyu başlatan haşhaş
  • Başlangıç Tarihi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
H

haşhaş

Ziyaretçi
Arkadaşlar ekranın parlaklığı ile oynuyordum, azaltıyordum. Birdenbire ekranın parlaklığını ne artırabildim, ne azaltabildim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kapatıp açtım. Henüz hiçbir şey yok.

Sanırım Microsoft Türkiye'den tanıdık var.
Microsoft Türkiye değil Microsoft tüm dünya genelinde o arkadaşın yazdığını okusalar, Microsoft Windows 8.1 güncellemesi nerden baksan 26 Ekim'de çıktı windows 8 1 yıla yakın uğraştılar. Arkadaş Microsof'tan önce çalışmaya başlamış, onlardan erken çıkarmış. Tanıdık durumu Türkiye'de benim en nefret ettğim bir şeydir.

Senin C sürücüsündeki fotoğrafı biz nasıl görelim @haşhaş. Bu kaynaktan yararlan foruma resim nasıl yüklenir. https://www.technopat.net/forum/internet-erisimi/15167-imgur-dan-foruma-fotograf-ekleme.html

Windows 8.1 orjinal mı? Yerel hesap mı kullanıyorsun yoksa Microsoft hesabı mıı ? Fotoğraf foruma yükleyecek misin ?

Orjinal yerel hesap screen yükleyemeyeceğim.

Bilgisayarının özelliklerini yazar mısın? Driver için soruyorum büyük ihtimal notebook kullanıyorsun.

Arkadaşlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun. Hepinize bir bir teşekkürler. Sorunu buldum, driver yükledim ve halloldu. Bilgisayarın markasının yazıp driverını indirip kurdum ve düzeldi. Saygılarım TECHNOPAT'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…