Çözüldü Windows 8.1 embedded formattan sonra "hizmet ana bilgisayarı" çok fazla RAM kullanıyor

• Konuyu başlatan 442923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.166
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

442923

Hectopat
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Evet arkadaşlar bugün bilgisayarıma Windows 8.1 embedded yükledim ve sonra bir yavaşlık fark ettim ve görev yöneticisine baktığımda sonuç böyle. Bu neden kaynaklıdır? Daha önce böyle bir şey yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorun düzeldi tüm driverları elle kurdum otomatik kurmasını beklemeyin kuramıyor.
Dil ingilizce kalsa da sorun olmaz dersen atlas os yükle rahatla dostum.

Geçici bir süre o kadar kullanabilir. Windows Update, sürücü kurma gibi işlemler yapar. Düzelmesini bekleyin, her zaman olmaması lazım öyle. Yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar sorun düzeldi tüm driverları elle kurdum otomatik kurmasını beklemeyin kuramıyor.

Çözüm
Windows Update güncellemeleri denetlerken 4gb'ı tamamen kullanır ama güncelleme sonrası yeniden başlattıktan sonra çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…