Windows 8.1 embedded ındustry Pro aktifleştirme ve program uyumluluğu

Sneero

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Direkt bu Windows sürümü adına key satışı göremedim. Windows 8.1 Pro anahtarı satın alsam aktifleştirebilir miyim embedded ındustry Pro sürümünü? Nasıl aktifleştiririm?

Ayrıca bu sürüm Windows 8.1 adına uyumlu olan her programla uyumluluk gösterir değil mi? Yoksa bizzat programların Windows 8.1 embedded ındustry Pro uyumluluğu olması mı gerekir? Buna istinaden kurulum yapacağım. Tasarım programları kullanacağım 3DS Max vb gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. 8.1 Pro anahtarı ile 8.1 EIP anahtarı farklı oluyor diye biliyorum.
2. İkisi de temelde 8.1 (NT 6.3) olduğu için uyumluluk sıkıntısı çekmezsiniz.
3. Sisteminizi belirtebilir misiniz? Aşırı düşük bir sisteminiz yoksa bu devirde 8.1 kullanmamanız gerekiyor.

Laptop'umun anakartı yandığı için geçmişte kullandıp rafa kaldırdığım "AMD Athlon X4 860 k 3.7 GHz İşlemci ve MSI A68HME33 V2 DDR3-2133 Anakart" ı tekrar kurmaya karar verdim. İkinci El MSI R7 370 4 GB ve internetten (umarım orijinaldir henüz test edemedim) Kingston 8 GB 16000 MHz RAM aldım. HDD ise artık kullanamadığım laptop'umdaki WD 1TB'lığı bağladım. Sistem ilk uyumluluğu sağlamaya çalıştıktan sonra başlattı ama çok yavaş açıldı. Sebebi format mı gerekiyor driver kurulumunu tam yapamadığım için mi yoksa bu cihazlardan herhangi birinde performans sorunumu var bilmiyorum. AMD Athlon X4 860 kullandığım zamanlar Windows 8.1 kullanıyordum bununla alakalı olabilir diye düşünmüştüm?

Özetlersem sistemim;

• AMD Athlon X4 860 k 3.7 GHz
  • MSI A68HME33 V2 DDR3-2133
  • MSI R7 370 4 GB (İkinci el yeni aldım çok testini yapamadım)
  • Kingston 8 GB 16000 MHz RAM (Pek test edemedim)
  • WD 1 TB (Laptopumdan gelen)
  • Archon 500W PSU

@misty rosetta Photoshop vs programların aslında güncel versiyonlarını kullanmıyorum. Hazır formatlayacağım hızlı olsun diye 8.1 düşünmüştüm. Siz neyi tavsiye edersiniz? Ayrıca formattan sonra bu donanımları da bir nevi test etmiş olacağım çünkü

Son düzenleme:
Laptop hdd leri genelde 5400rpm oluyor onla win 10 pek performans vermez maaalesef denemistim. Embeeded kullanmistim bir ara uyumlulukta sıkıntı cikmamisti aktif etmeden kullanmistim gerek yok yani aktiflestirmeye.

Laptop hdd leri genelde 5400rpm oluyor onla win 10 pek performans vermez maaalesef denemistim. Embeeded kullanmistim bir ara uyumlulukta sıkıntı cikmamisti aktif etmeden kullanmistim gerek yok yani aktiflestirmeye.
Benim kullandığım gaming laptop du ve Windows 10 kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…