B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #1 W8.1 embedded kurduktan sonra yapılması gerekenler nelerdir( driverlar dışında )? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 31 Ocak 2022 #2 BFLxBerat dedi: W8.1 embedded kurduktan sonra yapılması gerekenler nelerdir( driverlar dışında )? Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçtiğimiz hafta Windows 8.1 single lenguage ye geçti. Ve geçtiğimde hiç driver fln yüklemedim. Şuan normal çalışıyor
BFLxBerat dedi: W8.1 embedded kurduktan sonra yapılması gerekenler nelerdir( driverlar dışında )? Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçtiğimiz hafta Windows 8.1 single lenguage ye geçti. Ve geçtiğimde hiç driver fln yüklemedim. Şuan normal çalışıyor
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 31 Ocak 2022 #3 Gereksiz servisleri kapatabilirsin (services.msc). vc_redist bütün yılları kur. NET Freamwork 4.7.1 kur. Medya oynatıcısı kur. (VLC, Media player Classic önerim) Tarayıcı kur. (Chrome, Edge, Firefox, Brave önerim) (Eğer kaygın varsa) Antivirüs kurabilirsin. Revo Unistaller yükleyebilirsin. (Silinen programın arkasında dosya bırakmamak için) Wise Care 365 yükleyebilirsin. (Bilgisayarına bakım)
Gereksiz servisleri kapatabilirsin (services.msc). vc_redist bütün yılları kur. NET Freamwork 4.7.1 kur. Medya oynatıcısı kur. (VLC, Media player Classic önerim) Tarayıcı kur. (Chrome, Edge, Firefox, Brave önerim) (Eğer kaygın varsa) Antivirüs kurabilirsin. Revo Unistaller yükleyebilirsin. (Silinen programın arkasında dosya bırakmamak için) Wise Care 365 yükleyebilirsin. (Bilgisayarına bakım)