Windows 8.1 Embedded Industry Pro .NET Framework 4.8 yüklenmiyor

Makaleler
12
Sosyal'e selam, arkadaşım .NET Framework kurulumunda güncelleme hatası alıyor. Nasıl çözebiliriz? Hangi güncellemeleri kurmamız lazım?

Sırasıyla:

KB2966826
KB2966827
KB2966828

güncellemelerini yüklemeye çalıştık ama x64 OS ile uyumlu değil.

Windows Update'den kurmayı deneyin. Eğer hata verirse denetim masası>sorunları bul ve düzelt>windows Update ile ilgili sorunları düzelt.

.NET Framework güncellemesi yaparken gelen hata kodu nedir?

Sırasıyla:
KB2966826
KB2966827
KB2966828 güncellemelerini yüklemeye çalıştık ama x64 OS ile uyumlu değil.
Aynı güncellemelerin x64 uyumlu paketlerini bulmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Windows Update'den kurmayı deneyin. Eğer hata verirse denetim masası>sorunları bul ve düzelt>windows Update ile ilgili sorunları düzelt.
Maalesef işe yaramadı.

.NET Framework güncellemesi yaparken gelen hata kodu nedir?
"Bu ürünü Windows 8.1 ya da Windows server 2012 R2'ye yükleyebilmeniz için, önce KB2919355'e karşılık gelen güncelleştirme yüklenmelidir."

Aynı güncellemelerin x64 uyumlu paketlerini bulmanız gerekiyor.
Hocam zaten x64 uyumlu güncelleme paketlerini bulamadım, o yüzden yardım istiyorum.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, x64 uyumlu paketler ve aradığımız güncellemeler bunlar. Birazdan kendisine bu linki ileteceğim ve manuel olarak güncellemeleri kurmasını söyleyeceğim, sorun çözülürse mesajınızı raporlayacağım.
6 Mayıs 2022 düzenleme:
@462488 son durum nedir?
Çözülmedi, güncellemeler işletim sistemine uyumlu değil hatası alıyor arkadaşım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…