FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #1 RAM 4 Gb Realtek Audio Manager yok? Sürücüsünü kaç kere indirip kurduğum halde hala gelmiyor sizin bir çözüm öneriniz var mı?
Realtek Audio Manager yok? Sürücüsünü kaç kere indirip kurduğum halde hala gelmiyor sizin bir çözüm öneriniz var mı?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.738 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 19 Temmuz 2022 #2 Doğru sürücüyü kurduğunuza emin misiniz? Bilgisayarınız hazır sistem ise onlara ayrı Driver'lar oluyor onu kurarak deneyebilirsiniz.
Doğru sürücüyü kurduğunuza emin misiniz? Bilgisayarınız hazır sistem ise onlara ayrı Driver'lar oluyor onu kurarak deneyebilirsiniz.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #3 Emperor4231 dedi: Doğru sürücüyü kurduğunuza emin misiniz? Bilgisayarınız hazır sistem ise onlara ayrı Driver'lar oluyor onu kurarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar hazır değil diye biliyorum.Evet tüm sürücüleri doğru kurdum.
Emperor4231 dedi: Doğru sürücüyü kurduğunuza emin misiniz? Bilgisayarınız hazır sistem ise onlara ayrı Driver'lar oluyor onu kurarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar hazır değil diye biliyorum.Evet tüm sürücüleri doğru kurdum.