politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 29 Haziran 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, 2 sorum var: 1) Ben Dreamspark üzerinden Windows'un bu sürümünü indirmek istiyorum ama ek olarak UEFI kurulum da yapmak istiyorum. UEFI için ISO lazım, bu sürüm bilgisayara inerken ISO olarak mı iniyor? 2) ISO olarak inmiyorsa nasıl UEFI kurulum yapacağım? @Recep Baltaş @Ali Güngör @SypeR
Merhaba arkadaşlar, 2 sorum var: 1) Ben Dreamspark üzerinden Windows'un bu sürümünü indirmek istiyorum ama ek olarak UEFI kurulum da yapmak istiyorum. UEFI için ISO lazım, bu sürüm bilgisayara inerken ISO olarak mı iniyor? 2) ISO olarak inmiyorsa nasıl UEFI kurulum yapacağım? @Recep Baltaş @Ali Güngör @SypeR
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #2 Hiç uğraşma al Windows 8 ama tavsiyem windows 10
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2016 #3 Buradan Windows 8.1 indirebilirsin. Windows 8 UEFİ kurulum ayarları için rehberi izlemeni öneririm. BIOS Ayarları, UEFI Windows 8.1 Kurulumu ve Sürücü Yükleme Rehberi - Technopat
Buradan Windows 8.1 indirebilirsin. Windows 8 UEFİ kurulum ayarları için rehberi izlemeni öneririm. BIOS Ayarları, UEFI Windows 8.1 Kurulumu ve Sürücü Yükleme Rehberi - Technopat