M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #1 Hocam benim windows 8.1 embedded industry pro var. Bunu UEFI şekilde kurabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Mayıs 2014 #2 Evet, kurabilmen gerek.
aşkhisar Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 76 Yer AKHİSAR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatta öğrenci :) 6 Mayıs 2014 #3 Bende aynı şekilde yapmayı planlıyorum bitince cevaplarım. Freedos olduğu için benim şuan usb'yi tanımıyor. Onu nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
Bende aynı şekilde yapmayı planlıyorum bitince cevaplarım. Freedos olduğu için benim şuan usb'yi tanımıyor. Onu nasıl halledebilirim?
aşkhisar Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 76 Yer AKHİSAR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatta öğrenci :) 6 Mayıs 2014 #4 Günaydın. İndirmede ben sorun yaşadığım için deneyemedim bilginiz olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #5 Recep Baltaş dedi: Evet, kurabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Recep abi nasıl yapılır ? Hiç bilgim yok. Bununla ilgili bir rehberiniz var herhalde bunu yapım mı ?
Recep Baltaş dedi: Evet, kurabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Recep abi nasıl yapılır ? Hiç bilgim yok. Bununla ilgili bir rehberiniz var herhalde bunu yapım mı ?
T Technogamer Ziyaretçi 6 Mayıs 2014 #6 Bende aynı sürümle UEFI kullanabiliyorum. Şurada bir rehber var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
Bende aynı sürümle UEFI kullanabiliyorum. Şurada bir rehber var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aşkhisar Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 76 Yer AKHİSAR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatta öğrenci :) 6 Mayıs 2014 #7 İndirebilsem bende kurucam fakat benimki freedos inşallah sorun çıkmaz. Bu sürümü freedos a uefi olarak kuran var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2014
İndirebilsem bende kurucam fakat benimki freedos inşallah sorun çıkmaz. Bu sürümü freedos a uefi olarak kuran var mı acaba?
Dursun Tokgöz Kilopat Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 158 Yer Kırıkkale Daha fazla Meslek Programme developer, building 6 Mayıs 2014 #8 Kurabilirsiniz. Kurdum ben, kullanıyorum.
aşkhisar Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 76 Yer AKHİSAR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatta öğrenci :) 6 Mayıs 2014 #9 Teşekkürler.