Sadece Asphalt 8 oynayacağım.Var fakat Windows 8.1'de mağaza artık işlevini yitirdi.
Store'un çalışmamasının sebebi temel desteğin bitmiş olması diye düşünüyorum. Mağazaya girdiğinizde açılmayacak maalesef.Sadece Asphalt 8 oynayacağım.
Keşke Microsoft Windows 8.1'e Microsoft Store ekleseydi.
Store'un çalışmamasının sebebi temel desteğin bitmiş olması diye düşünüyorum. Mağazaya girdiğinizde açılmayacak maalesef.
İndirme yapabiliyor musunuz? Sağlıklı bir şekilde kullanabiliyor musunuz?Nasıl açılmayacak? Ben daha bugün Windows 8.1 Core ile Windows Store'yi açtım.
İndirme yapabiliyor musunuz? Sağlıklı bir şekilde kullanabiliyor musunuz?
İlginç, üyelerden her olumsuz geri dönüş almıştım. Umarım Embedded sürümde de çalışır. Sistemde entegre yani Store.Kurulumu şimdi bitirdim ilk deneyeceğim şey onlar olacak.
Evet başarılı bir şekilde Netflix uygulamasını indirdim çalışıyor.
Şu an tek sorunum yüksek kaynak tüketimi. Yüksek diyorum fakat 1.87 GB RAM için gayet normal. Lubuntu 16.04 LTS ile devam. :/İlginç, üyelerden her olumsuz geri dönüş almıştım. Umarım Embedded sürümde de çalışır. Sistemde entegre yani Store.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.