B BerealTy Picopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 Windows 8.1 embedded industry Pro versiyonunu kurarsam bir sürü güncelleme var ve hepsini yapmak Windows 8.1 için çok uğraştırıcı ama herkes övdüğü için değer mi? Yoksa SL yükleyip geçeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
Windows 8.1 embedded industry Pro versiyonunu kurarsam bir sürü güncelleme var ve hepsini yapmak Windows 8.1 için çok uğraştırıcı ama herkes övdüğü için değer mi? Yoksa SL yükleyip geçeyim mi?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.538 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #2 Kesinlikle değer.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #4 Kesinlikle hakkını verir. Windows Embedded 8.1, standart Windows 8.1 SL sürümüne göre hem daha hafiftir hem de daha stabil çalışır.
Kesinlikle hakkını verir. Windows Embedded 8.1, standart Windows 8.1 SL sürümüne göre hem daha hafiftir hem de daha stabil çalışır.
B BerealTy Picopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #5 Peki tüm güncellemeleri yüklemenin kolay yolu veya bütün güncellemeleri yüklü bir ISO dosyası var mıdır?
Peki tüm güncellemeleri yüklemenin kolay yolu veya bütün güncellemeleri yüklü bir ISO dosyası var mıdır?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.538 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #6 BerealTy dedi: Peki tüm güncellemeleri yüklemenin kolay yolu veya bütün güncellemeleri yüklü bir ISO dosyası var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var ama bunlar resmi olmadığı için tavsiye etmiyorum.
BerealTy dedi: Peki tüm güncellemeleri yüklemenin kolay yolu veya bütün güncellemeleri yüklü bir ISO dosyası var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var ama bunlar resmi olmadığı için tavsiye etmiyorum.