ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #21 tomruk dedi: Ben Single Language kullanıyordum gayet güzel ve performanslıydı. Win 8.1'e geçtiğiniz'de "Single lanuage"den şaşmayın. Adamim! Şu diyolağa bir bak! Gül gül öldüm resmen... Dünya'nın en iyi yanlış anlaşılması. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok
tomruk dedi: Ben Single Language kullanıyordum gayet güzel ve performanslıydı. Win 8.1'e geçtiğiniz'de "Single lanuage"den şaşmayın. Adamim! Şu diyolağa bir bak! Gül gül öldüm resmen... Dünya'nın en iyi yanlış anlaşılması. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #22 tomruk dedi: Ben Single Language kullanıyordum gayet güzel ve performanslıydı. Win 8.1'e geçtiğiniz'de "Single lanuage"den şaşmayın. Adamim! Şu diyolağa bir bak! Gül gül öldüm resmen... Dünya'nın en iyi yanlış anlaşılması. Genişletmek için tıkla... Gece vakti olur böyle şeyler
tomruk dedi: Ben Single Language kullanıyordum gayet güzel ve performanslıydı. Win 8.1'e geçtiğiniz'de "Single lanuage"den şaşmayın. Adamim! Şu diyolağa bir bak! Gül gül öldüm resmen... Dünya'nın en iyi yanlış anlaşılması. Genişletmek için tıkla... Gece vakti olur böyle şeyler
tomruk Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #23 LuffyBey dedi: Gece vakti olur böyle şeyler Genişletmek için tıkla... Profil fotolarınız birbirine bakması da tesadüf müdür acaba.
LuffyBey dedi: Gece vakti olur böyle şeyler Genişletmek için tıkla... Profil fotolarınız birbirine bakması da tesadüf müdür acaba.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #24 tomruk dedi: Profil fotolarınız birbirine bakması da tesadüf müdür acaba. Genişletmek için tıkla... Değil bence çünkü Atatürk'ün hayatında en sevdiği kişilerden biridir profil fotoğrafımdaki adam
tomruk dedi: Profil fotolarınız birbirine bakması da tesadüf müdür acaba. Genişletmek için tıkla... Değil bence çünkü Atatürk'ün hayatında en sevdiği kişilerden biridir profil fotoğrafımdaki adam
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #25 tomruk dedi: Profil fotolarınız birbirine bakması da tesadüf müdür acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bence arkadaşla hemen evlenmeliyiz
tomruk dedi: Profil fotolarınız birbirine bakması da tesadüf müdür acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bence arkadaşla hemen evlenmeliyiz
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #26 LuffyBey dedi: Hocam bence arkadaşla hemen evlenmeliyiz Genişletmek için tıkla... Evet bence de en büyük aşklar nefretle başlar
LuffyBey dedi: Hocam bence arkadaşla hemen evlenmeliyiz Genişletmek için tıkla... Evet bence de en büyük aşklar nefretle başlar