Windows 8.1 eski bilgisayarlarda performanslı mı?

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar, bir kaç arkadaşım Windows 8.1 kurarsan 7'den daha iyi performans alırsın dediler. Bu gerçekten böyle mi? Bilgisayarım pek iyi değil çünkü, performans sıkıntıları yaşıyorum. Eğer öyleyse 8.1'e geçeceğim şimdiden cevap verenlere teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1, windows 7' ye göre daha performanslıdır.

Ben eski bilgisayara Windows 8.1 kurdum. Performansı daha iyi oldu. Hepsini denedim. Eğer çok eski bir sistem ise Linux düşünebilirsin. Günlük işleri rahatlıkla yapabilirsin.

Bilgisayarım 5-6 senelik, Windows 7 kullanırken bilgisayarın açılması ve kendine gelmesi bir dakikada sürerken Windows 8.1 de 15-20 saniye sürüyor (Windows HDD'ye kurulu).
Windows 8.1 Windows 7 den daha performanslıdır ki sana önerim direk Windows 10'a geçmelisin.

Mantıksal olarak baktığında Windows 8.1 daha performanslı çünkü yeni bir işletim sistemi ve 7 deki hataların birçoğu giderilerek çıkartıldı. Yani Windows 7 den daha performanslı olması doğal. Ama bence Windows 10 u bekle çünkü kaçırılmayacak bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…