Çözüldü Windows 8.1 "etkinleştir" ekranı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows'u bir ürün anahtarı ile etkinleştirmeniz gerekiyor. Ürün anahtarı da ücretli bir şey.

Ucuza keyler var. Onlarla etkinleştirebilirsiniz. Onun dışında crack ve korsan yapmayın.

Windows'u bir ürün anahtarı ile etkinleştirmeniz gerekiyor. Ürün anahtarı da ücretli bir şey.

Legal bir yolla yapmamın yolu yok mu? Eskiden 10-20 TL'ye alınıyordu şimdi satılmıyor sanırım.

Etkinleştirmeniz gerekir. Onun dışında yasal yolu yok. Ayrıca bu ekran 3 saatte 1 kere çıkıyor. 3 saatte bir kere ayarlara gidip sonra ayarları kapatmaya üşenmezsiniz diye düşünüyorum.

Legal bir yolla yapmamın yolu yok mu? Eskiden 10-20 TL'ye alınıyordu şimdi satılmıyor sanırım.

İntetnetten bul, ben internetten yapıyordum. Hangi winsows 8 sürümünü kullanıyorsan yaz "Windows 8 Home key" çıkanları dene. Keyler o kadar da pahalı değil aslında ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…