RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 25 Ocak 2023 #1 Windows 8.1 etkinleştirilmiyor. Hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 25 Ocak 2023 #2 RowIinq dedi: Windows 8.1 etkinleştirilmiyor. Hata veriyor. Eki Görüntüle 1645088 Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden, Windows olay toplayıcısı ve olay günlüğü hizmeti kapalı mı? Kontrol eder misiniz?
RowIinq dedi: Windows 8.1 etkinleştirilmiyor. Hata veriyor. Eki Görüntüle 1645088 Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden, Windows olay toplayıcısı ve olay günlüğü hizmeti kapalı mı? Kontrol eder misiniz?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 25 Ocak 2023 #3 Morphia dedi: Hizmetlerden, Windows olay toplayıcısı ve olay günlüğü hizmeti kapalı mı? Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı değiller. Olay günlüğü otomatikte ve şu anda çalışıyor. Olay toplayıcısı ise şu anda çalışmıyor ama elle butonunda.
Morphia dedi: Hizmetlerden, Windows olay toplayıcısı ve olay günlüğü hizmeti kapalı mı? Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı değiller. Olay günlüğü otomatikte ve şu anda çalışıyor. Olay toplayıcısı ise şu anda çalışmıyor ama elle butonunda.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 25 Ocak 2023 #4 RowIinq dedi: Kapalı değiller. Olay günlüğü otomatikte ve şu anda çalışıyor. Olay toplayıcısı ise şu anda çalışmıyor ama elle butonunda. Genişletmek için tıkla... Olay toplayıcısını açıp deneyin hocam, bu gibi hizmetlere benzeri şeyleri de açın. DNS hizmeti gibi. Genellikle bu yüzden hata verebiliyor W8'de.
RowIinq dedi: Kapalı değiller. Olay günlüğü otomatikte ve şu anda çalışıyor. Olay toplayıcısı ise şu anda çalışmıyor ama elle butonunda. Genişletmek için tıkla... Olay toplayıcısını açıp deneyin hocam, bu gibi hizmetlere benzeri şeyleri de açın. DNS hizmeti gibi. Genellikle bu yüzden hata verebiliyor W8'de.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 25 Ocak 2023 #5 Morphia dedi: Olay toplayıcısını açıp deneyin hocam, bu gibi hizmetlere benzeri şeyleri de açın. DNS hizmeti gibi. Genellikle bu yüzden hata verebiliyor W8'de. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. Ayrıca W8 değil benim iştetim sistemim. W8.1.
Morphia dedi: Olay toplayıcısını açıp deneyin hocam, bu gibi hizmetlere benzeri şeyleri de açın. DNS hizmeti gibi. Genellikle bu yüzden hata verebiliyor W8'de. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. Ayrıca W8 değil benim iştetim sistemim. W8.1.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 25 Ocak 2023 #6 RowIinq dedi: İşe yaramadı hocam. Ayrıca W8 değil benim iştetim sistemim. W8.1. Genişletmek için tıkla... Sürüm fark etmiyor, bende de aynı şey olmuştu. Tüm hizmetleri sıfırlamayı deneyin.
RowIinq dedi: İşe yaramadı hocam. Ayrıca W8 değil benim iştetim sistemim. W8.1. Genişletmek için tıkla... Sürüm fark etmiyor, bende de aynı şey olmuştu. Tüm hizmetleri sıfırlamayı deneyin.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 25 Ocak 2023 #7 Morphia dedi: Sürüm fark etmiyor, bende de aynı şey olmuştu. Tüm hizmetleri sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu video ile çözdüm hocam sorunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Morphia dedi: Sürüm fark etmiyor, bende de aynı şey olmuştu. Tüm hizmetleri sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu video ile çözdüm hocam sorunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #8 RowIinq dedi: Şu video ile çözdüm hocam sorunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CMD komutları mı kullandınız?
RowIinq dedi: Şu video ile çözdüm hocam sorunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CMD komutları mı kullandınız?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 26 Ocak 2023 #9 K.Makise dedi: CMD komutları mı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Evet.